Jornades castelleres

Els Martinets estem assistint a diferents xerrades i jornades de treball que, de forma virtual, està organitzant la Coordinadora Castellera. Una bona manera d’estar informats i connectats amb la resta de colles.

 

Marta Ortiz, Cap de seguretat de la nostra colla, assistí el 27 de febrer a la XXV Jornada de prevenció de lesions. Diferents autoritats sanitàries van explicar i van resoldre dubtes sobre els protocols de tornada a la nostra activitat; les vacunes; les seqüeles del virus i la possible necessitat de realitzar estudis cardiològics per rependre l’activitat; i els testos d’antígens, quedant encara dubtes sobre la seva viabilitat pràctica i econòmica.

El mateix dia es celebrà la I Jornada de formació musical, a la que va assistir Imma Jornet, Cap de músics de la colla. Es va xerrar sobre el repertori casteller i es va aprofundir en aspectes com el bon ús i manteniment de la gralla i el timbal.

El 18 de març, el nostre Cap de colla, Eloi Rifà, ens representava a la VIII Jornada de gestió, dirigida als equips directius de les colles. Una xerrada dinàmica sobre com mantenir el lideratge i la cohesió de grup en temps de covid. Es van posar en comú moltes idees i propostes que, per desgràcia, queden a l’espera de poder reunir-nos més de sis persones.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*