“Hi ha concurs”… Virtual

El diumenge 4 d’octubre havia de ser el gran dia, la gran final de la XXVIII edició del Concurs de castells de Tarragona, que aquest any s’ha hagut de celebrar de manera virtual amb la proposta audiovisual: “Hi ha concurs” a la Tarraco Arena.

Malgrat al maig encara es contemplés la possibilitat de celebrar el concurs casteller del 2020, la situació de la pandèmia ho ha fet impossible. Els organitzadors, Ajuntaments de Tarragona i Torredembarra, juntament amb la coordinadora castellera i les colles de Tarragona, van anunciar al juliol l’aplaçament del certamen fins 2022. Les colles estem patint greument els efectes d’aquesta aturada forçosa de la nostra activitat, però confiem en un 2021 de represa en el que la recuperació serà la nostra prioritat.

Els Martinets, que aquesta temporada teníem l’objectiu de participar al concurs de Torredembarra, recordem amb emoció l’última edició de 2018 (foto). La colla dels castellers de Cerdanyola entrava a la Tarraco Arena per primer cop a la seva història!

 

 

 

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*