Gran diada del 5d7

Diada del 5d7

El 17 de Juny els Martinets vam actuar al nostre poble, a la plaça Constitució. Una plaça que ens ha donat anècdotes i emocions, especialment en torn al nostre castell gros, el 5d7. És per això, que hem batejat aquesta diada amb el seu nom.L’objectiu de la colla, com us havíem anunciat, era descarregar els nostres millors castells i coronar l’actuació fent quelcom mai fet a la nostra colla, dos pilars simultanis de 5.

Un gran repte, sens dubte, però que vam afrontar amb la seguretat que donen les moltes hores d’assaig.

La plaça plena de faixes esteses, les dels Castellers de Castelldefels, les dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts i les nostres. Faixes ben apretades que contenen l’últim neguit. Estàvem preparats, les ganes d’una gran actuació es van obrir camí i vam poder gaudir de cada instant, fins i tot dels més lluitats, els que fan d’un castell pura emoció.

Els de Castelldefels van fer 2p4, 2d6, 3d7, 4d7, 2p4, els Carallots 2p4, 3d7, 3d6a, 4d6, p4per sota i els Martinets 2p4, 5d7, 3d7a, 4d7a i 2p5. Repte assolit!!

Ho vam ben celebrar, amb aigua, música i polca, i tots en cercavila cap al nostre local, on les tres colles vam compartir un dinar de germanor.

Gràcies Castelldefels i Carallots, per l’ajut i la complicitat. Enhorabona músics! Enhorabona canalla! Enhorabona colla!

 

Laura Guilabert

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*