Festes del Raval a Barcelona

5d7 al Raval 2018

El dissabte 14 de Juliol, a les 17h, els Martinets vam fer l’última actuació abans de descansar per vacances. La colla va pujar al tren cap al Raval de BCN, portant a la motxilla els nostres millors castells.

Vam arribar a la plaça Gardunya, darrere de la Boqueria, la calor ofegava, la camisa i la responsabilitat pesaven. La plaça es va començar a omplir, Castellers de BCN, els nostres padrins i amfitrions, Castellers de Sant Pere i Sant Pau, turistes i gent del barri. Mentre les gralles afinaven, ens hidratavem i enfaixavem, tot preparat. La cap de colla ens animà: “colla! nervis fora! tenim la feina feta! ara a passar-ho bé!

2d7 al Raval 2018

Els de BCN van intentar 5d8 i 4d8 i van descarregar 3d8, p4, p5, p4. St Pere i St Pau van descarregar 3d7a, 2d7, 4d7, p6, i vano de p4 p5 p4. I els Martinets de Cerdanyola vam fer una de les nostres millors actuacions, descarregant un 5d7, carregant la torre de 7, descarregant un 4d7a i coronant amb un vano de p4, p5 i p4.

Després de l’aleta ens va caure la torre, però no va decaure l’ànim ni les ganes de més…Canalla valenta! Gralleres (Imma i Aitana), tronc, pinya (J.Rabella), sou grans! Bon descans d’estiu!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*