Estarem preparats!

Els castellers estem preocupats pels efectes negatius que la pandèmia ens està comportant, tant a nivell social de colla com a nivell tècnic, i pel futur incert que se’ns planteja. Però també estem acostumats a assolir reptes i hem d’estar preparats per a la tornada.

La Coordinadora de colles castelleres (CCCC), conscient de la situació que estem vivint, prepara una guia per tornar a l’activitat, quan les autoritats sanitàries ens ho recomanin, de manera segura. I mentrestant ha elaborat un programa de preparació física general, pensat per a diferents grups d’edat.

El programa està dissenyat per doctors i graduats en Ciències de l’activitat i l’esport, tots membres de colles castelleres. Primer proposen uns tests per valorar el nostre estat físic, avaluant les capacitats físiques bàsiques: motrius (força, flexibilitat, resistència i velocitat), psicomotrius (coordinació i equilibri) i les resultants (agilitat, destresa i habilitat). I després un complet programa d’entrenament amb l’objectiu d’anar pujant el nivell de les nostres capacitats i així assolir un bon nivell físic segons el nostre grup d’edat.

Som-hi! Que la tornada ens agafi preparats!

 Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*