Espectadors per un dia

La canalla dels Martinets, a més d’assajos i tecnificació, també realitzen activitats més socials o lúdiques com la sortida que van fer diumenge. L’equip de canalla es va desplaçar a la veïna ciutat de Sabadell, en aquesta ocasió per formar part del públic d’una diada castellera. Van ser espectadors per un dia.

Els Saballuts celebraven la Diada del tèxtil, juntament amb els Minyons de Terrassa i els castellers de St Cugat. La cap de canalla, Lidia Montón, va pensar que seria una experiència interessant per a la nostra canalla: “per veure castells molt més grans, per aprendre, per veure com puja l’altra canalla, sense parar i sense por.” Patien perquè anaven tard i també pensant que la diada perillava per la pluja, però… “només arribar vam veure un 4d8 dels Saballuts que ens va fer posar la pell de gallina!”

Lídia ens explica que l’Ona, l’Eric Rosa, l’Eric Samstrong, l’Irma, l’Andrea i la Dafne van quedar encantats: “Van poder veure castells de 8 i grans castells de 7, com el 5d7 o el 7d7. Segur que dimecres vindran al nostre assaig amb moltes ganes de provar coses noves, i de seguir millorant per arribar algun dia a fer castells així de grans!”.

Laura Guilabert