Enfaixem Cerdanyola!

Enfaixem la bestia

Els Martinets vam fer una roda de premsa dijous passat, on l’alcalde Carles Escolà i la regidora Elvi Vila, ens van anunciar que ens acompanyaran a la Tarraco Arena, formant part de la pinya.

Ja estem a la recta final, el 6 d’octubre s’apropa! No us estranyeu si veieu els carrers de Cerdanyola més verds del normal, ho volem compartir…els Martinets ENFAIXEM CERDANYOLA!

Aquests dies pot passar de tot, com a l’actuació de diumenge passat. Sol, pluja que ens va aturar uns moments, més sol i molta calor. Quatre colles al Parc del centre de Poble Nou i les quatre vam suar la camisa de valent. Castells que es resistien, intents i més intents…Finalment, els Castellers de Badalona van fer 2p4, 5d6, 3d7, 4d7 i p5. Els de Barcelona 2p4, 3 intents del 2d8f que no van poder descarregar, 3d8, 4d8 i p5. Els de Poble Sec van fer 3p4, 3d7, 4d7a carregat i 2p4. I els Martinets vam descarregar 2p4, 3d7, 4d7, 3d7a i pd5.

Comencem la programació d’activitats per celebrar el nostre XXè aniversari. DS 22 a les 17h: OLIMPÍADES CASTELLERES per a tota la familia al nostre local. D 23: DIADA DE TARDOR! Us esperem al matí a la Plaça St Ramón, esmorzar, rocòdrom i tirolina a càrrec del CEM, castells, paella i Jam session de Lindy Hop. Us ho perdreu?

 

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*