El nostre tronc #totde7

Segons els pisos, castellers per pis i reforç que té, el tronc ens diu la dificultat i nom del castell.

A la foto un 5 de 7, tronc de 5 castellers i 7 pisos amb el pom.

Els Martinets som colla de 7. Els castells que fem, descarreguem i tenim consolidats son de 7 pisos. Així el nostre tronc té baixos, amagats i reforçats per la pinya, segons, apuntalats pel primer cordó de la pinya, terços i quarts, ja sense reforç i descoberts damunt la pinya, després ve el pom.

Son posicions de responsabilitat, força, equilibri i tècnica (col·locar peus, cos, equilibrar, mantenir fortes les cames). La Cap de Colla, Laia Comas, decideix i els situa segons alçada, pes i força. Baixos i segons els més forts i cap dalt més lleugers. Martí Darka i Carles Mor executen aquesta feina als assajos.

Concentrats esperen, la pinya es tanca. Mosseguen el coll de la seva camisa i comencen a enfilar-se un darrere l’altre, com llangardaixos, ficant peu a faixa, tots alhora. Agafen pels braços als companys de pis, col·locant els peus damunt les esquenes del company del pis de sota. Així, pis per pis pujat alhora, àgilment donen forma al castell. Segueix-nos i gaudeix de la bellesa d’aquests moments. Prova,als assajos et formaran. No dubtis, tú pots! DX i DV 20h C/Remei 15.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*