El cost de la pandèmia

L’aturada per la pandèmia ha sigut un cop duríssim per al món casteller i les colles tenim clar que costarà recuperar-se d’aquest impacte. Probablement les colles grans i molt arrelades es vegin menys afectades, però per a les colles més noves o petites, com és el cas dels Martinets, el cost serà elevat. No parlem només del cost econòmic. Som una activitat que necessita continuïtat, tant a nivell tècnic com de cohesió social del grup.

Aquesta aturada afecta, per exemple, a la canalla. Creixen i van preparant-se i baixant de pis, a la vegada que entren nous infants a la colla. Ara, aquesta transició s’ha vist tallada. Igualment preocupant ès el risc que els castellers es vagin desvinculant de la colla, per la desconnexió i desmotivació.

Però, confiem! Els valors castellers són molts i profunds i ens han de donar la possibilitat de revertir la situació i poder retornar la il·lusió. Confiem també en el recolzament institucional al món casteller, patrimoni de la nostra cultura i de la Humanitat!.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*