Donem pit i fem pinya!

Hem dedicat el mes de març a la dona, en concret a les dones castelleres de Cerdanyola. Com a cloenda, avui volem compartir amb vosaltres aquesta preciosa imatge. La nostra companya, Tània Salvador, donant pit al seu petit Andrea.

L’imatge ha format part de la campanya que el Banc de Llet ha publicat a les seves xarxes socials, per celebrar el dia de la dona, “dona pit i fem pinya!”. Enguany han volgut col·laborar amb les dones castelleres que estan en període de lactància, dones acostumades a “donar pit”, tant a la pinya d’un castell com ara als seus nadons. A la bonica iniciativa s’han afegit més de 60 mares de més de 25 colles de tota Catalunya, fent pinya i donant visibilitat a la extraordinària labor que fa el Banc de Llet Materna. Des de fa deu anys construeixen un castell, de mares que donen i nadons que reben, gràcies al qual ajuden a molts infants prematurs extrems a sobreviure. Una gran família de mares que ajuden a altres mares i de germans de llet, com es feia abans.

Com ens diuen, “la lactància materna és un actiu universal i es pot compartir!”. Si podeu, doneu llet i feu pinya amb ells/es!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*