Diada virtual colla de Madrid

“Amb certa nostàlgia però també plens d’esperança”, deia la invitació. La Colla castellera de Madrid ens convidava a la seva III Diada castellera, el dissabte 21 de novembre, aquest any de manera virtual.

Aquesta és una colla petita, sense cap recolzament institucional, que no té masses oportunitats de fer actuacions i compartir plaça amb altres colles… però amb moltes ganes de fer castells. Setmanes de feina i motivació van tenir una gran resposta de les colles amigues convidades: Xics de Granollers, Nois de la Torre, Castellers de la il.lusió, Torraires de Montblanc, Castellers de St Pedor i Castellers de Cerdanyola.

Després de l’entrada a plaça (connexió per Zoom dels castellers) i els parlaments del president i el cap de colla, la diada es va desenvolupar en 4 rondes: força, equilibri, valor i seny. Proves divertides que els castellers feien a casa amb la família i després compartien per Instagram, tot acompanyat de vídeos molt emotius.

La #DIADACCM va ser un èxit. Gràcies companys per organitzar una tarda tan divertida, i per mantenir, en aquests moments difícils, l’esperit casteller viu.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*