DIADA ROSER DE MAIG

La Diada del Roser de maig és una de les més esperades per la colla. Els Martinets ens volem lluir a la nostra plaça i davant de centenars de convilatans. Sabem que gaudiu veient enlairar castells i això té per a nosaltres un valor, però també una pressió afegides.

Diumenge a les 12h entràvem a la plaça amb un pilar caminat, és una entrada espectacular que fem especialment els dies de festa major i que va acompanyat de la seva pròpia música. Vam compartir la diada amb els castellers de St Cugat, els Gausacs, que van començar l’actuació amb el mateix pilar.

Els Martinets vam enlairar i descarregar un p4, 3d6a, 3d6, 4d6 i 2p4 simultanis. Els companys Gausacs un 4d7, 4d7a, 3d7 i p5. La pluja no va apretar massa i vam poder celebrar la diada com ens agrada, omplint la plaça de música i ball.

Estem agraïts pels vostres ànims i orgullosos d’una colla que sap mirar sempre amunt! En paraules de la cocap de colla, Iris Barbé: “orgull de músics, de canalla, de tronc, de pinya, de veure la plaça plena i sentir el poble tan aprop, una diada de 10!”.

Laura Guilabert