Diada del Local dels CC

Dissabte 26 de març, el local dels Castellers de Cerdanyola va obrir novament les seves portes per acollir la Diada del 2022. Vam rebre a les colles convidades, els Castellers d’Osona i els Castellers d’Esparraguera, en una tarda plujosa que no va impedir la nostra celebració. 

Dins del local la canalla de les tres colles jugava mentres s’apropava l’hora d’enfaixar-se. Sonen les gralles i els d’Osona enlairen 2p4, 3d6, 3d6a, 3d6a, p5 i p4 per sota. Els d’Esparraguera un p4, 3d6, 4d6, 3d6a i p4 per sota. I els Martinets un p4, 3d6, 4d6, p4 i vano amb tota la canalla. Tot descarregat!

Canalla al coll, mocadors a l’aire, aigua per als que s’estrenaven i ball de polca! Hi havia molt a celebrar. Els primers castells tancats de la temporada i la germanor entre les colles, que ens van felicitar per l’organització.

Però, volem agrair especialment la seva col·laboració a la colla dels Castellers de Rubí. Van formar part de la nostra pinya i les seves mans van fer possible tancar els castells de l’actuació i de l’assaig previ de divendres. Gràcies, companys!

Laura Guilabert