Diada de primavera de Cornellà

Diada de la primavera de Cornellà

La tarda del passat dissabte 14 d’Abril, els Martinets vam actuar a la DIADA DE PRIMAVERA DE CORNELLÀ, junt amb les colles de Cornellà i Matossers de Molins de Rei. Però la primavera, ja se sap, és capritxosa…i com diu la dita: “si Sant Jordi no ha passat, l’hivern encara no s’ha acabat”.

Una tarda freda, plujosa i amb baixes d’última hora, però que els Martinets vam resoldre novament amb una actuació #tot de set!, descarregant un contundent 3d7, un 3d7a, 4d7 i p5. Els de Cornellà van fer 3d7, 4d7, 3d6a i p5 i els Matossers un 3d6, 2d6, 3d6a i p4.

Una altra diada exitosa, de la que els Martinets destaquem l’actuació dels nostres músics i la nostra canalla, l’esforç dels nostres novells i la bona col·laboració i ajut entre colles…bona feina!

Esperem que es compleixi una altra dita, “Abril tronat bon any assegurat”, però que ens doni una treva la propera diada de Sant Jordi! La tarda del 23 d’Abril us esperem a casa, a la plaça de l’església de Cerdanyola. Farem un assaig al carrer, on tots, infants i grans, podreu participar i fer pinya amb nosaltres!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*