Diada al Barri Banús

Una de les diades tradicionals al calendari dels Martinets és la que realitzem cada juny al barri Banús. Una diada que els últims anys anomenàvem “del 5d7”, després d’aconseguir descarregar un castell del mateix nom amb una lluita que encara recordem. Però ens aquests moments, amb els castells de 7 pisos guardats al calaix, les satisfaccions d’aquesta diada són altres.

Estem contents per tornar a portar els castells als barris del nostre poble, compartir-los amb vosaltres i fer visible que continuem aquí. Satisfets per, sent ara menys castellers, haver aconseguit descarregar un 3d6 i un 4d6 a casa. Com també encantats per l’ambient de concòrdia i col·laboració que estem visquent amb les colles amb les que actuem. Músics i pinyes de diferents colors són la prova d’aquest suport mutu.

Diumenge ens van acompanyar els Manyacs de Parets, que van descarregar 3 pilars de 4, i els castellers d’Esplugues que van descarregar 3p4, un 3d7, 4d6a, 4d6 i p4 per sota. I els Martinets vam descarregar un p4, 3d6, 4d6, 3d5a net i p4. Aquesta setmana descansem per fer front al final de la 1a volta. Bona revetlla!

Laura Guilabert