Diada a Terrassa

Actuació a Terrassa

El dissabte a la tarda els Castellers de Terrassa celebraven la seva Diada del local, amb els Castellers d’Esplugues i els Martinets com a colles convidades.

Vam arribar tots en cercavila de la Plaça Vella al Raval de Montserrat, a una de les places més importants del circuit casteller. A la foto podeu veure el nostre 3d7 amb l’Ajuntament de la vila al fons. Aquest edifici neoclàssic de principi del s.XX, obra de l’arquitecte Muncunill, ha estat testimoni de grans diades castelleres. Els de Terrassa van descarregar 5d7, 2d7, 4d7a, p5 i 2p4; Esplugues 4d7, 4d7a, 3d7 i p5 i Cerdanyola 3d7, 4d6, 3d6a i p5.

Després de l’actuació es va celebrar un sopar de germanor i festa grossa amb artistes i grups locals,a la 2a edició del “Pinya Rock”. Tot un èxit!

Ara els Martinets ens preparem per al proper diumenge 16 de Juny. Actuarem a Cerdanyola, a les 12h a la Plaça Constitució. La nostra “Diada del 5d7” és important per a nosaltres, us esperem a tots! Vine a fer pinya amb els Castellers de Cerdanyola!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*