Diada a Hospitalet

Diumenge al matí, amb l’autobús ple de castellers i un sol radiant, els Martinets vam arribar a l’Hospitalet del Llobregat que celebrava la seva festa de Santa Eulàlia. La plaça Pius XII ens esperava plena de públic escoltant la música de la banda que va donar pas als castells. L’ombra dels arbres ens protegia d’un matí calurós i les seves copes ens deixaven un forat per on pujar els nostres castells.

Els amfitrions, la Colla Jove de l’Hospitalet, van descarregar un p4, id3d6a, 2d6, 3d6, 3d6a i p4, els Castellers de l’Alt Maresme un p4, 3d7, 4d6, 3d6a i p4, i els Martinets un p4, 3d7, 4d7, 5d6, p5 i 2p4. Després de la celebració, generós aperitiu per recuperar forces que volem agrair especialment als amfitrions.

Ja estem al Juny, a la recta final de la primera volta, bon moment per afegir-te i formar part dels nostres castells. Ens queden actuacions importants i estem preparant construccions noves, només ens faltes tú! T’esperem als assajos, DX i DV a les 20h i músics DV 18h, c/Remei 15.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*