Diada a Castelldefels

Dissabte a la tarda els Castellers de Castelldefels celebraven el seu 40è aniversari. Una diada molt especial a la que estàvem convidats juntament amb els Castellers de Sabadell.

Els nostres caps de colla van quedar molt contents amb l’actuació. Jose Rosa ens explica que va sortir tot molt bé tenint en compte les circumstàncies: “Anavem amb nervis perquè teníem baixes importants tant al pom de dalt com al tronc i la pinya, però la situació es va solventar. El pom de dalt, més pesat del que tenim normalment, ho van fer perfecte. Igualment, les mans de la pinya i el tronc es van mantenir forts, resultant uns castells molt estables i bonics”.

Després dels pilars d’entrada, Castelldefels va descarregar un 2d6, 4d6a, 3d6a i p5 per sota; els Saballuts 4d7, 3d7, 2d6 i els Martinets 3d6, 4d6 i p4. Volem destacar el bon ambient i col·laboració entre les colles en aquesta diada. Agraïm l’ajut de Castelldefels a la nostra pinya i estem especialment agraïts a Saballuts, que es van oferir a cobrir les baixes per poder tancar els nostres castells. En aquests moments de crisi postpandèmia, el recolzament entre colles és fonamental i està sent exemplar.

Laura Guilabert