DIADA A ANDORRA

La colla es va desplaçar el passat cap de setmana a Andorra per celebrar el 7è aniversari de la colla castellera local. Els Martinets vam aprofitar la visita, convertint-la en dos dies de convivència i estada a la zona.

El divendres a les 8 de la tarda ens trobàvem amb la colla d’Andorra per fer un assaig conjunt. Vam estar al seu local alternant proves fins les 22h de la nit quan vam anar tots a sopar per acabar de conèixer-nos. Dissabte al matí, després d’esmorzar a la casa de colònies, vam aprofitar per visitar la ciutat vella. A la tarda ens trobàvem a plaça les tres colles, però el temps no va acompanyar.

Després d’una pedregada, els amfitrions van descarregar un p4 i un 4d6, els Manyacs de Parets un p4 i un 4d6 i els Martinets un p4 i un perfecte 3d6. La diada es va donar per finalitzada per la pluja, una llàstima. A la nit i ja a assopluig, les tres colles vam gaudir d’un sopar de germanor i festa amb música. Acabàvem el cap de setmana diumenge, aprofitant per fer excursions per la zona.

Agraïm als companys que es van apropar només per a l’actuació i a la colla d’Andorra, per l’acollida i l’ajut a les pinyes.

Cerdanyola, ens veiem aquest cap de setmana, diumenge Diada del Roser de maig!

Laura Guilabert