Diada 24 Aniversari

Els Martinets vam celebrar dissabte el nostre 24è aniversari. Tot un dia de celebració amb companyia d’altres entitats culturals del poble, colles castelleres, seguidors, amics, familiars i amb vosaltres!

Al matí havíem organitzat, davant del Mercat de Fontetes, la Fira d’activitats. Juntament amb L’escola de circ, Diables, Batucada, CEM i Sardanistes, vam gaudir fent tallers i exhibicions per al públic de totes les edats. A la tarda vam compartir actuació amb els castellers de Castellar i els Maduixots del Maresme. Vam descarregar els millors castells que teníem preparats, p4, 3d7, 4d6, torre de 6 i el primer pilar de 4 aixecat per sota de la temporada!

Per celebrar-ho, Batucada va dirigir el correcamió cap al local. Allà l’equip barbacoa preparava el sopar mentre que els diables calentaven l’ambient i el Dj cubata va allargar la festa fins ben entrada la nit.

El president de la colla, Jordi Rodríguez, destaca l’èxit de participació, organització i de públic. Iris Barbé, cocap de colla, ressalta: “estem orgullosos de l’actuació que vam aconseguir fer i agraïts amb el caliu de la gent i la celebració que ens ha donat el poble.”

Laura Guilabert