Descansem, que això promet!

Marxem de vacances havent aconseguit molts dels objectius marcats per a aquests mesos.

La canalla veterana s’ha fet forta a les seves noves posicions i ha arribat canalla nova que cada setmana ens demostra com millora. De fet, hem donat la benvinguda a castellers de totes les edats, músics, famílies senceres, antics Martinets… Tots demostren implicació i estan interessats per tecnificar-se a la pinya, al tronc, o ocupar altres funcions a la colla. L’última setmana d’assajos va anar dedicada a ells, amb “dinar de novells” inclòs, com veieu a la foto.

També volíem estar molt presents al poble. Hem invertit molt d’esforç i hem fet malabars amb el calendari, però estem molt satisfets amb el resultat: assajos i actuacions al carrer, per diferents barris, tallers a escoles, exhibicions…

Parlant dels castells, al principi costava tancar les pinyes per manca de castellers, però hem acabat el primer tram de la temporada amb un bon resultat. Castells tancats a plaça, tot descarregat, estrenant nous pilars, dos pilars de 4 simultanis, torre de 6 i ja hem assajat el tronc d’un castell de 7!

Estem satisfets i som optimistes. Tornarem al setembre amb ganes, el segon tram promet, no t’ho pots perdre!

Laura Guilabert