D’enxaneta a cap de colla

Els Martinets vam celebrar el divendres 25 de Gener la nostra Assemblea general.

Després del resum i balanç de la temporada 2018, per part de la Junta directiva i la tècnica, tant el president, Salvador Roca, com la cap de colla, Laia Comas, van deixar els seus càrrecs, donant relleu a un nou projecte. Laia, cap de colla els últims tres anys, va fer una valoració molt positiva de la feina feta i del moment que viu actualment la colla.

Ara comença una nova etapa, amb un nou president, Alejandro López, i un nou cap de colla, Martí Darka, que van tenir el suport de l’assemblea de castellers i agafaran el timó de la colla. A la foto els podeu veure, Alejandro al mig de la primera fila i el Martí a la dreta, acompanyats de l’equip directiu i l’equip de tècnica.

El Martí, casteller de Cerdanyola des dels 5 anys, ha crescut dins la nostra colla. Al 2001 feia d’enxaneta i ara, 18 anys després, rep emocionat les felicitacions com a nou cap de colla.

Nova temporada, nous equips de directiva i tècnica i nous reptes pel 2019. El Martí ens anima a “Mirar cap amunt, que el millor encara no ho hem fet”.

 

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*