CASTELLERS A LES ESCOLES

Aquest curs, la colla dels Castellers de Cerdanyola hem estat més presents que mai a les escoles del nostre municipi. El nostre objectiu ha estat apropar la tradició castellera als més petits.

Els nostres tallers han consistit en una breu explicació de la història i les característiques dels castells, així com dels diferents components d’una colla. A continuació, ensenyem de manera pràctica la tècnica per pujar als castells, i finalitzem l’activitat fent una pinya conjunta i un ball tradicional, amb l’ajuda dels músics de la colla.

Al llarg d’aquests darrers mesos, hem visitat infants de primer a sisè de primària de diferents escoles de la nostra ciutat com el Carles Buïgas (a la foto), el Saltells, el Serraparera o l’Escoleta de Bellaterra, entre d’altres. La rebuda i col·laboració de l’alumnat i docents dels centres ha estat magnífica.

Aprofitem l’ocasió per recordar que aquells centres educatius que estiguin interessats en realitzar un taller podeu contactar a l’adreça de la colla: info@castellersdecerdanyola.cat

Iris Barbé i Neus Ferrer