Castellers a galop!

Cerdanyola matinà diumenge passat amb els trons dels trabucaires anunciant un dia de festa. Els Arriers tornaven a rememorar els 3 tombs per la festivitat de St Antoni, antiga tradició que es remunta als temps de la Cerdanyola agrícola.

Els músics dels Martinets encapçalaren la comitiva d’autoritats i abanderats, acompanyant al patró fins a l’església de St Martí. Al seu pas, els veïns del carrer St Ramón anaven obrint finestres i sortint als balcons.

Després de la missa, un generós esmorzar ens esperava al parc tecnològic, punt de concentració dels carros. Amb les panxes plenes i els carros i cavalls ben engalanats, començà el gran recorregut dels 3 tombs.

Tot un espectacle, en el que no podia faltar el carro dels Castellers de Cerdanyola. I ja ens veieu a la foto, al galop! No ho podem negar, ens ho passem genial posant el nostre punt “béstia” a la vistosa desfilada.

Un any més, enhorabona Arriers per l’organització i per l’esmorzar! Gràcies per mantindre viva aquesta bonica tradició, gràcies per compartir-la i per convidar-nos a participar.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*