Campaña “També són castells”

La parada al món casteller va ser total al principi de la pandèmia, les colles estàvem a l’espectativa de l’evolució de la crisis sanitària.

Al final de l’estat d’alarma i amb la certesa d’estar força temps sense fer castells, les colles van començar a fer activitats alternatives per tal de no perdre el vincle de colla que tant d’esforç ha costat crear.

Per fer visibles totes aquestes activitats que les colles van organitzant, sempre seguint les mesures de prevenció, a l’agost la Coordinadora castellera va encetar la campanya a les xarxes “També són castells”. S’han fet xerrades, jornades amb la canalla, campanyes solidàries, entrenaments virtuals, sessions musicals, sortides culturals o esportives…

Perquè les colles castelleres som molt més que fer castells, els Martinets ho demostrem cada temporada amb les activitats socials, culturals o solidàries que fem. Pertànyer a una colla castellera és créixer, recordar, trobar-se, fer tertúlia, aprendre, fer i escoltar música, fer sortides, ser solidari, fer esport…i fer poble!!

 Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*