Bricocalçotada 2022

A començament de temporada sempre dediquem un dia a la posada a punt del local d’assaig. Ara que tornem a la normalitat recuperem els nostres costums i tradicions com la d’aquesta jornada.

Diumenge al matí, des de primera hora, els companys més destres i manetes van començar les feines de bricolatge. L’ampliació de la barra de la cuina ha quedat molt professional. Altres endreçaven i netejaven en profunditat. Es va col·locar el nou terra atenuant, penjadors al racó de la canalla i al vestuari, i el carro que fem servir als 3 tombs, que és un préstec dels companys Arriers, ara decora un racó del local.

Per acabar la jornada de feina, i aprofitant la temporada del calçot, l’equip barbacoa prepara les brases per a un dinar reparador. Salvita, baix als castells, ens explica que l’equip es va crear al 2017. La Marianna i l’Oliete també en formaven part, però ara queden Neni, Berrocal i ell mateix cuidant del foc. Sempre s’afegeix algú per col·laborar, però són ells tres els que s’ocupen que no falti llenya i tot quedi “al punt”.

També es van guardar les noves camises a l’armari, us estan esperant!! T’animes?

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*