Braçalets i intercomunicadors

Arribarà el dia dels retrobaments. Arribarà el dia que tornem a omplir les places i gaudim plegats de l’emoció dels castells.

Segurament, serà aleshores quan us interessarà, més que mai, conèixer als nostres responsables sanitaris. Ho fareu fàcil i ràpidament, els identificareu amb els braçalets fluorescents que porten als braços amb aquest objectiu. Al 2015, la Coordinadora castellera va generalitzar el seu ús, recollint una iniciativa dels Castellers de BCN. Aquesta colla també ha sigut pionera en l’ús d’intercomunicadors, que fan possible la col·laboració i coordinació entre els equips sanitaris de les colles i els equips de les ambulàncies.

Amb la plaça plena de gent durant una actuació, amb castellers de varies colles i el públic, es pot fer difícil la tasca dels sanitaris. Les colles castelleres tenim protocols per actuar en cas de caigudes, i ara inclouen aquestes mesures. Faciliten la localització, evaluació, primera atenció i el trasllat, quan cal, dels possibles lesionats. Aconseguint proporcionar una millor assistència, més ràpida i efectiva.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*