Benviguts a la colla, nadons!

En un any tan fosc pels castellers, no tot han sigut notícies dolentes per a la nostra colla. Tenim companys que han aprofitat aquests mesos de la millor manera i han sigut mares i pares per primer cop. Aquests nadons porten il·lusió en uns temps que són convulsos i plens de restriccions, a les seves famílies i també a la colla.

Estem molt contents de presentar-vos a aquests petits, que ja hem tingut el plaer de rebre a la colla. Representant a tots els companys, el cap de colla i el president dels Martinets (a la foto amb la camisa verda) donaven un regalet de benvinguda al Roc, l’Andrea i la Lea. A dalt veieu al Roc amb els seus pares, els ex caps de colla Laia i Joel. A baix a l’esquerra l’Andrea i els seus pares, els veterans de la pinya Tània i Oliver. I a la dreta, la petita Lea als braços de la cap de músics i amb les seves mares, la grallera Sílvia i la tabalera Marta.

 Aquests infants ja formen part de la colla i aviat els tindrem fent corredisses pel local. Salut petits! I benvinguts a la família castellera!

 Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*