Ara si, castells a St. Martí!

Tenint en compte que aquest any no teníem clar poder fer cap diada, l’actuació de diumenge ha sigut un regal. Un premi a tots els companys de la colla que han resistit i han tornat als assajos després de l’aturada i un premi pels nouvinguts que amb tan poc temps s’han preparat per fer el seu debut.

La primera actuació de la colla des de fa dos anys! Entendreu l’emoció que vam sentir al poder compartir-la amb vosaltres.

Rodejats i acompanyats de centenars de cerdanyolencs expectants. I la primera de l’actual cap de colla, Eloi Rifà, que tal com ell explica: “no ha sigut una actuació com les d’abans de la pandèmia, amb dues colles més i castells de 7, però ha sigut un gran èxit. Tres pilars de 4, 3d6, 3d6a i un vano de … pilars amb tota la canalla han servit per estrenar als més novells i per deixar veure que la colla torna amb ganes!”.

Volem dedicar aquesta diada a tots els que ens heu donat suport durant aquest temps i transmetre-vos el nostre optimisme. Com diu Eloi, la temporada vinent, amb la feina que estem fent, segur que recuperem ràpid el nivell d’abans de la pandèmia.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*