Amb poc o molt gra, pel Juny has de segar

Pinya dels castellers de Cerdanyola

Entre sol, núvols i gotes com a punys, “hem arribat al Juny, i el bon temps encara és lluny”. Però el refranyer popular és sabi i també ens consola : “aigua de Juny primerenca molts mals arrenca”. Nosaltres això esperem i mentres tant anem fent!

Els Martinets vam actuar el passat diumenge a la Plaça de la Bonanova, a les festes del barri de Sant Gervasi. Amb la colla Jove de Barcelona, que van fer p4 aixecat per sota, 5d7, 7d7, 4d7a i p5, i els Castellers de Sarrià, que van fer p4, 4d6 i p4, els Martinets vam fer p4 per sota, 2d6, 3d7, 4d7 i p5.

Diu la dita que “pel Juny i pel Juliol, els gats de panxa al sol”…però als castellers, com als jornalers, ens diu “amb poc o molt gra, pel Juny has de segar”. El Juny és moment de treballar de valent, apretar i recollir els fruits de la feina feta, està acabant la primera volta de la temporada.

Per això, el proper diumenge 17, a les 12h del matí, us esperem a tots al carrer Sant Antoni de Cerdanyola, on volem compartir els nostres millors castells amb vosaltres.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*