Ajornaments al calendari

L’empitjorament de la pandèmia no dóna treva al món casteller.

Aquest 31 de gener, coincidint amb les Festes Decennals de la Candela de Valls, s’havia de celebrar la 4a Trobada castellera dels Països Catalans, amb totes les colles existents convidades a compartir actuació. La trobada de milers de castellers, més de 9000 a l’edició de 2011, queda ajornada fins 2022.

També a l’última edició van néixer la Fira de castells, organitzada per l’Ajuntament i la Revista Castells, i el Simposi casteller, organitzat per les colles Jove i Vella dels xiquets de Valls i per l’editorial Cossetània Edicions. En aquest últim es debaten temes socials i tècnics del món casteller i les seves actes es publiquen a l’editorial. Aquests dos events, degut a l’èxit que van tenir, ara es convoquen anualment coincidint amb la Fira de Sta Úrsula, i encara esperen celebrar-se a l’octubre.

I els Martinets? També ajornem calendari. Per aquestes dates havíem de celebrar la nostra assemblea anual, però la Junta directiva de la colla ha decidit esperar unes setmanes, en un intent de fer-la presencial. Esperem veure’ns les cares aviat, companys!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*