Agraïments i felicitacions

Ha sigut una temporada molt especial, 20è aniversari, Concurs de Tarragona…

Volem donar les gràcies als cerdanyolencs que ens heu seguit i animat. A l’Ajuntament, autoritats, premsa i altres entitats del poble que ens heu recolzat. A les colles que ens heu ajudat i acompanyat a les actuacions.

I volem felicitar! A la nostra canalla, pel seu esforç i valor. Als músics, per la seva Il·lusió i superació. A totes les mans que han suat als assajos aquest any i a les mans que han vingut ocasionalment, per fer una pinya i un tronc forts. A les companyes de la paradeta i el bar pel seu carinyo i dedicació. Als companys que fan les fotos i vídeos de cada activitat i actuació, i ells no surten! Als nouvinguts, canalla, joves, grans i famílies senceres, per la seva implicació. Als companys que van organitzar les moltes activitats del 20è aniversari, i van aconseguir que fos un èxit. I a tot l’equip tècnic, cap de colla i Junta directiva, que han treballat per la colla els últims tres anys.

Bona feina companys!

Descansarem i agafarem forces…ens hem quedat amb castells a la butxaca que continuarem treballant amb molta Il·lusió la propera temporada.

Us convidem a participar per fer-ho possible! Totes les mans son benvingudes!

Amunt Castellers de Cerdanyola!

Laura Guilabert

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*