Aconseguit, TOT DE 7!

La canalla dels Martinets cantava al Pregó de la Festa Major al ritme de Despechá (Rosalía): “Tocarem el cel amb la ma, serem la millor colla, Cerdanyola ho veurà. Amb molta 7, de castells, els Martinets tindrem de gallina la pell”.

Així ha sigut! Els Castellers de Cerdanyola hem viscut moments inoblidables aquest cap de setmana. Dos anys de resistència i una temporada irregular que es va començar a animar amb el Concurset de Torredembarra. Després vindria el nostre aniversari, més castellers als assajos, ser pregoners de la festa major… tornar a fer una Diada amb tots els castells de 7 pisos ja estava a les ments de tots els castellers. Diumenge les ganes no van impedir temperar els nervis. L’actuació, amb uns castells molt lluitats i antics companys afegint-se a la pinya, va ser realment emocionant: 3d7, el primer 4d7 de la temporada, torre de 6, pilar aixecat per sota i el vano final amb el pilar del Pep! Llàgrimes, riures, abraçades, música, aigua… Gran cloenda de temporada companys!

Gràcies Cerdanyola pel recolzament, a l’alcade per fer pinya amb nosaltres, a la colla de Castelldefels (un plaer compartir plaça!) i al TOT Cerdanyola per emocionar-se amb nosaltres.

Laura Guilabert