A ST CUGAT I PALLEJÀ

Un cap de setmana intens per a la colla dels Martinets. Començàvem dissabte amb sessió doble, una exhibició al matí i una altra a la tarda, a la farmacèutica ROCHE de St Cugat. L’empresa celebrava el seu “family day” pels treballadors i les seves famílies, la majoria de fora de Catalunya. Ens rebien amb molta calor però entregats i l’experiència de descoberta dels castells i la seva música els va encantar.

Diumenge al matí, el bus ens deixava a Pallejà que celebrava la seva festa major. Ens trobàvem amb la colla amfitriona, els castellers de l’Adroc, per començar la jornada junts, en cercavila darrere de les gralles i els tabals. Ja a plaça, es va afegir la colla dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts per començar la diada.

Les tres colles van fer un p4 d’entrada. Després, la colla d’Adroc desmuntava un 3d6 i 4d6, els Martinets descarregavem 3d6 i 4d6 i Carallots una torre de 5 neta. Un castell de germanor de tres colors i uns p4 de les tres colles, donaven per finalitzat un cap de setmana ben acalorat!

Laura Guilabert