A la tardor, castanyes i novells

Octubre de 2021, el mes de la represa. Les colles grans van començar a fer castells de 7 pisos i la resta, com nosaltres, castells de 6. Aquesta temporada de represa o pretemporada 2022, va més ràpid del que imaginàvem. Sense restriccions i amb públic a les actuacions, ja han debutat moltes colles a plaça, com nosaltres a la diada de l’aniversari. Ara, les colles grans enlairen castells de 8 i les mitjanes de 7. El món casteller agafa ritme de normalitat i té el punt de mira en el 2022 i el concurs de castells.

Els Martinets vam començar la represa amb molta incertesa. La nostra canalla havia crescut molt i la desconnexió de la colla era un obstacle a combatre. Però la tardor ens ha portat “novelles i novells que ens han tret les castanyes del foc”. Estem entusiasmats i els volem agrair amb aquestes línies la seva implicació i com estan preparant-se i assajant fort. Han possibilitat la nostra pretemporada. (A la foto els veieu rebent la camisa verda)

Només ens faltes tu! Necessitem una pinya forta per retornar la colla al nivell que mereix. Us esperem! DX i DV 20h, c/ Remei,15.

 Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*