La canalla

La canalla és una de les parts més importants dels castells. Ells són els que s’enfilen dalt de tot i coronen els castells, ocupen els tres pisos superiors, dossos aixecador i enxaneta.Vesteixen amb molt d’orgull la camisa dels Castellers de Cerdanyola, estimen la colla com el que més, són amics i companys per sobre de tot. S’ajuden entre ells i això fa que la colla es senti orgullosa de la bona feina que fan.

Als Castellers de Cerdanyola sempre tenim les portes obertes per a tots els nens i nenes que volen conèixer aquest món casteller. Hi ha un equip de canalla format per la cap de canalla i els seus ajudants.
Durant aquesta nova temporada s’ha creat un equip lúdic, format per un grup de voluntaris de la colla, sense que afecti la seva activitat dins de la colla, dediquen part del seu temps a l’atenció d’aquells nens i nenes que acompanyen als seus pares i mares a les diferents activitats castelleres (assajos, actuacions…). La coordinació entre ambdós equips es duu a terme mitjançant els representants establerts per cadascun dels equips, amb la finalitat d’adequar al màxim les activitats organitzades per l’Equip Lúdic a les necessitats i interessos dels dos equips.
No ho dubtis, vine a assaig. T’estem esperant!

 

image1