Diada de Sant Martí 2018

Diada de Sant Martí

Per St Martí, els Martinets vam posar el punt final a la temporada castellera. Enfrontàvem la Diada amb tranquilitat, la que dóna tota una temporada de feina i esforç. I amb ganes de gaudir d’un cap de setmana de festa al nostre poble i celebrar la que ha sigut una temporada històrica per a nosaltres.

El dissabte començàvem amb una divertida Gimcana familiar i acabàvem amb l’actuació de Vigílies. Vam descarregar, amb l’ajut dels Angelets de Vallespir, 2p4, 3d7, 5d6, 4d7 i 2p4. Demostrant, que malgrat les múltiples baixes, som una colla consolidada. La màgia de la nit i de la música de les nostres gralles, van convertir la plaça en ball. Continua llegint «Diada de Sant Martí 2018»

Martinets a Sant Martí

Arriben les festes de Sant Martí i els Martinets participarem i ho celebrarem, com d’ençà 20 anys, fent cultura! fent poble!

Aquesta data és molt significativa per a la colla, perque d’ella vam agafar el sobrenom “Martinets”, i perque marca la fi de la nostra temporada castellera. I aquesta temporada 2018 ha sigut molt especial per a nosaltres, com sabeu hem celebrat el nostre XXè aniversari i hem participat per primer cop a la nostra història al Concurs de Tarragona.

Esperem, doncs, posar el cop de gràcia a la temporada! Continua llegint «Martinets a Sant Martí»

Actuació a Mollet

Actuació a Mollet 2018

Després d’una sonada celebració d’aniversari, el diumenge 24 els Martinets vam anar a actuar a Mollet. Convidats pels amfitrions, els Castellers de Mollet, que celebraven el seu XXVI aniversari, i acompanyats dels Castellers de Caldes de Montbuí.

No semblava un dia per enlairar castells. La pluja i el fred havien arribat de sobte, però no van ser prou forts per parar les nostres construccions. La carpa del poliesportiu parava l’aigua, i la calor que dóna la pinya parava el fred. Ni tan sols les nombroses baixes a la colla i els canvis d’última hora van evitar que descarreguéssim els nostres castells. Continua llegint «Actuació a Mollet»

XXè Aniversari

XXè Aniversari

L’èxit del vermut solidari al nostre local, amb Albert Roma d’OPEN ARMS i música de Rizzo, va inaugurar la jornada festiva.

A la tarda, el nostres músics, un grup en augment i cada vegada més consolidat, marcaven el ritme de la cercavila que ens portà a la plaça de l’església. Encapçalant, la nostra canalla, també en augment i veritables protagonistes de la jornada.

La lluïda entrada a plaça amb el tradicional pilar caminat, la càlida acollida dels cerdanyolencs, la companyonia entre les tres colles, la confiança que ens dóna actuar a casa i la Il·lusió de gaudir del nostre aniversari i compartir-ho; tot plegat va fer possible l’èxit de la diada. Continua llegint «XXè Aniversari»

20 anys tocant el cel

Dissabte 20 d’octubre els Martinets celebrem el nostre XXé aniversari.

20 anys de castells, cada vegada més aprop del cel. 20 anys de sensacions, milers de sensacions personals i conjuntes. 20 anys fent pinya, fent colla, fent familia. Més de 300 camises verdes hem après amb els Castellers de Cerdanyola.

I hem tingut el millor regal per celebrar-ho, el millor premi, l’estrena al concurs de castells de Tarragona. Després d’aquest repte assolit, tenim ganes de més, d’arrodonir la gran temporada 2018.

Ara volem celebrar el nostre 20è aniversari a casa, amb tots els cerdanyolencs, i tenim preparat un gran dia de festa. Un matí amb vermut solidari al nostre local, una tarda de cercavila i enlairant castells a la plaça Abat Oliva, i una nit de gresca que començarà amb un Correbars i acabarà amb sopar i festa al C/Remei 15. Veniu, gaudiu i celebrem-ho junts! Els Martinets fem poble!

Laura Guilabert

Sensacions a la Tarraco Arena

Concurs de Tarragona 2018

El dissabte 6 d’octubre quedarà gravat en la memòria dels Martinets. Fruit de l’esforç i la Il·lusió de tota la colla, vam participar en el Concurs de la Tarraco Arena. Feia goig la gran taca verda al mig de la cercavila, molts companys castellers, amics i familiars ens acompanyaven aquell dia tan especial. Cants, somriures i moltes ganes d’una colla, que encapçalada per canalla i músics, es situava al mig de la plaça. Allà si que feia goig la taca verda! Arribà el moment de començar i el Joel tancà la pinya del 5d7, un dels nostres millors castells. Continua llegint «Sensacions a la Tarraco Arena»

Diada de la tardor

Diada de la tardor 2018

Dissabte 22 els Martinets vam començar a celebrar el nostre XXè aniversari. Una tarda divertida d’OLIMPÍADES infantils i berenar a l’exterior del nostre local.

Diumenge 23 vam celebrar la DIADA DE TARDOR, amb molta calor! Dia ple d’activitats a la Plaça St Ramon. Començant amb xocolata per agafar forces i pujar al rocòdrom que van instal·lar els companys del CEM. A les 12h, els Castellers de Caldes de Montbuí i els Castellers de Terrassa ja estaven preparats per acompanyar-nos en aquesta actuació tan especial, a casa i l’última abans del Concurs de Tarragona. Malgrat una caiguda dels de Terrassa, la diada va ser tot un èxit. Els de Montbuí van descarregar un p4, 3d7, 4d7, 3d6a i 2p4. Els de Terrassa 2p4, van carregar el 5d7 i descarregar el 3d7, 4d7 i p5. Els Martinets vam descarregar 2p4, 5d7, 4d7a, 3d7a i vano de 5 (foto). Continua llegint «Diada de la tardor»

Els Castellers arriben ben amunt en el seu 20è aniversari

D’esquerra a dreta: Carles Ros, la regidora Elvi Vila, l’alcalde Carles Escolà, Salvador Roca i Laia Comas | MÓNICA GARCÍA 

Els Castellers de Cerdanyola del Vallès estan de doble celebració. A la seva primera participació en el Concurs de Castells de la Tarraco Arena, sumen la commemoració del seu 20è aniversari. Per festejar les dues dècades de vida, els Castellers han organitzat un seguit d’actes i activitats popular per obrir el seu aniversari a la ciutat.

Fent història des dels inicis

“Els Castellers de Cerdanyola van ser la primera colla que es va estrenar fent un castell de set”, va començar explicant el president de la colla, Salvador  Roca, durant l’acte celebrat el 13 de setembre al Bar  Grau. Roca va repassar la trajectòria de la colla destacant els seus inicis “forts i amb empenta” i la seva capacitat de “resistència tot i uns moments de baixada”.

Continua llegint «Els Castellers arriben ben amunt en el seu 20è aniversari»