Festes del Raval a Barcelona

5d7 al Raval 2018

El dissabte 14 de Juliol, a les 17h, els Martinets vam fer l’última actuació abans de descansar per vacances. La colla va pujar al tren cap al Raval de BCN, portant a la motxilla els nostres millors castells.

Vam arribar a la plaça Gardunya, darrere de la Boqueria, la calor ofegava, la camisa i la responsabilitat pesaven. La plaça es va començar a omplir, Castellers de BCN, els nostres padrins i amfitrions, Castellers de Sant Pere i Sant Pau, turistes i gent del barri. Mentre les gralles afinaven, ens hidratavem i enfaixavem, tot preparat. La cap de colla ens animà: “colla! nervis fora! tenim la feina feta! ara a passar-ho bé!

Continua llegint «Festes del Raval a Barcelona»

Diada de Sant Cugat

Diada de Sant Cugat

El dissabte 30 a la tarda, els Martinets vam actuar a les Vigilies castelleres de la Festa Major de Sant Cugat. Allà vam compartir plaça amb els Castellers de Santpedor i amb els nostres padrins i amfitrions, els Castellers de Sant Cugat. L’ambient festiu de la plaça ens envoltava, plena de gent, geganters, gralles i música; i ens animava a afrontar una de les actuacions més complexes de la temporada. Moltes absències, estrenes a la canalla i a la pinya, canvis al tronc…però també reforços (gràcies companys!) i la molta feina feta fins ara, ens donen la seguretat i la solvència. Continua llegint «Diada de Sant Cugat»

Gran diada del 5d7

Diada del 5d7

El 17 de Juny els Martinets vam actuar al nostre poble, a la plaça Constitució. Una plaça que ens ha donat anècdotes i emocions, especialment en torn al nostre castell gros, el 5d7. És per això, que hem batejat aquesta diada amb el seu nom.L’objectiu de la colla, com us havíem anunciat, era descarregar els nostres millors castells i coronar l’actuació fent quelcom mai fet a la nostra colla, dos pilars simultanis de 5. Continua llegint «Gran diada del 5d7»

Actuació a Castelldefels

2d6 a Castelldefels

El diumenge 27 Maig, els Martinets vam actuar al 36è Aniversari de l’Associació de Cultura Popular de Castelldefels.

Envoltats de les paradetes i les aromes de les essències i productes de la fira, els castellers vam omplir el centre de la plaça amb els colors de les nostres camises. El groc dels castellers amfitrions, Castelldefels, el magenta de Sant Feliu i el verd de Cerdanyola. Continua llegint «Actuació a Castelldefels»

Fira de St. Ponç a l’Ametlla del Vallès

Fira de St. Ponç a l'Ametlla del Vallès
Fira de St. Ponç a l’Ametlla del Vallès

Amb les forces i els ànims ben carregats després de la gran Diada del Roser, diumenge passat els Martinets vam agafar un autobús cap a L’Atmetlla del Vallés, que celebrava la seva Fira de Sant Ponç.

Semblava que el dia no acompanyava. Un cel ennuvolat amenaçava pluja, i retencions a la carretera amenaçaven el nostre trajecte a causa del gran premi de F1 a Montmeló. Continua llegint «Fira de St. Ponç a l’Ametlla del Vallès»

Diada de festa major del Roser de Maig

Actuació Roser de Maig – 5d7 al local de la colla

Cerdanyola va celebrar un Roser de Maig passat per aigua, però res atura als Martinets! Sense cercavila ni entrada lluïda a la plaça del poble, com ens hagués agradat compartir amb vosaltres, però amb moltes ganes i il·lusió, vam traslladar la diada al nostre local.

El nostre espai habitual, de sobte, es va fer petit amb tres colles i públic allà dintre. Xerrades, riures, camises noves, salutacions als companys de les altres colles, els nostres padrins Castellers de Barcelona i Castellers de Sant Cugat…Es comença a crear un caliu especial, l’ambient bull. Ens enfaixem, contenint també els nervis, comença l’actuació! Continua llegint «Diada de festa major del Roser de Maig»

Festa major de St. Jordi a Montgat

Diada de St. Jordi a Montgat

El diumenge 22 al matí vam actuar a Mongat, junt amb els Castellers de Badalona i…amb un sol radiant! Per fí! A la Plaça de les Mallorquines, vora mar, ens arribava una brisa marina que feia més suportable la calor. La primera actuació de la temporada en la que les ampolles d’aigua i l’ombra esdevenen un bé molt desitjat. Els de Badalona van fer un p4dol, 3d7, 4d6a, 4d7 i p5. Els Martinets un 3d7, 3d7a, 4d7 i p5. Continua llegint «Festa major de St. Jordi a Montgat»

Diada de primavera de Cornellà

Diada de la primavera de Cornellà

La tarda del passat dissabte 14 d’Abril, els Martinets vam actuar a la DIADA DE PRIMAVERA DE CORNELLÀ, junt amb les colles de Cornellà i Matossers de Molins de Rei. Però la primavera, ja se sap, és capritxosa…i com diu la dita: “si Sant Jordi no ha passat, l’hivern encara no s’ha acabat”.

Una tarda freda, plujosa i amb baixes d’última hora, però que els Martinets vam resoldre novament amb una actuació #tot de set!, descarregant un contundent 3d7, un 3d7a, 4d7 i p5. Els de Cornellà van fer 3d7, 4d7, 3d6a i p5 i els Matossers un 3d6, 2d6, 3d6a i p4. Continua llegint «Diada de primavera de Cornellà»

Diada castellera del tèxtil a Sabadell

Aquest diumenge 8 d’Abril, els Martinets vam participar en la 2a Diada organitzada pel gremi del tèxtil i els Castellers de Sabadell. Novament una jornada de pluja, que sembla acompanyar-nos arreu aquest principi de temporada, va obligar a fer un canvi d’ubicació, però no va impedir que les 4 colles participants descarreguessin amb èxit els seus castells.

Finalment es va celebrar al local d’assaig dels amfitrions, els Castellers de Sabadell, que va quedar ple fins dalt ( literalment! perque les aletes gaire bé tocaben el sostre) de castellers i espectadors. Continua llegint «Diada castellera del tèxtil a Sabadell»