1r Taller de la Temporada

Com ja sabeu, un dels objectius dels Castellers de Cerdanyola és fer divulgació del fet casteller. Realitzem molts tallers al llarg de l’any, destinats principalment a infants i joves, apropant el món casteller també fora de les nostres fronteres.

El dimecres 6 d’abril vam obrir novament el nostre local d’assaig com aula de cultura. Vam realitzar el primer taller de la temporada, en aquest cas dirigit a alumnes francesos. Els 66 estudiants i els seus 5 professors van arribar expectants. Asseguts van atendre a les explicacions i  al vídeo de coneixements bàsics. Vam fer demostracions de com ens enfaixem, de com es puja i de com es conforma el pom de dalt. Ja animats, els més valents es van enfaixar, inclosos els professors, i van provar de pujar i també formar una pinya. Com a cloenda, vam tancar un petit pilar amb ells, un moment molt emocionant per a tots.

Van marxar encantats i felicitant-nos per l’organització. Estem orgullosos dels nostres tallers, una font d’ingressos també per a nosaltres quan, com en aquesta ocasió, ens contracta una empresa privada. info@castellersdecerdanyola.cat

Laura Guilabert